Haber

Nazlıaka: Selvi Kılıçdaroğlu’nun korona testi pozitif çıktı

CHP Kadın Kolları Lideri Aylin Nazlıaka, dün CHP’nin vizyon belgesi toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun basına gözleri bağlı haldeki eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı hakkında konuştu. İktidara yakın medyayı eleştiren Nazlıaka, Kılıçdaroğlu’nun hasta olduğunu söyledi.

Nazlıaka, “Böylesine önemli ve tarihi bir günde hükümetin bu konuşmalardan ilham almasını isteriz. Aslında bizi şaşırtmadılar. Yine bir algı operasyonu yürüttüler. Ana çizgiyi başka yöne kaydırmak istediler.” çok acıklı bir gündem maddesi oluşturmaya çalıştıklarını gördük. Ne kadar çaresiz ve umutsuzlar. CHP’nin umudu örgütlediği vizyon belgesini açıkladığı gün bambaşka bir konuya odaklandılar.” söz konusu.

‘SERUM VERİLDİ, OLUMLU ÇIKTI’

Nazlıaka şu ifadeleri kullandı:

“CHP hanımları olarak bu konuda bir açıklama yapma gereği duyduk. Öte yandan insanlık adına büyük bir utanç duyuyoruz.

Genel liderimizin maaşlı eşi Selvi Kılıçdaroğlu da böylesine kıymetli bir güne şahitlik etmek istiyordu. Ama rahatsızdı. Ancak sağlık koşullarını zorladı. Olay yerine gelmeden önce tedavi altına alındı ​​ve serum verildi. Hatta bu nedenle 11 dakika geç başladı. Genel Başkanımız da eşinin tedavisinin bitmesini bekledi.

Salonda konuşmalar yapılırken Selvi Hanım’ın bir an gözlerini kapatmasıyla yandaş medya dayanılmaz bir araca dönüştü. Bugünün ana gündem maddesiydi. Bu son derece utanç verici. Ayrıca Selvi Hanım sonradan test yaptırdı, bunu paylaşmak zorunda kalmak ayıp ama Covid pozitif çıktığı ortaya çıktı. Buradan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Selvi Hanım’ın bir an için bile olsa gözlerini yummuş olması öyle bir malzemeye dönüştürüldü ki, kamuoyuna umut verecek etkili konuşmaların yapıldığı güçlü bir gündem varken gerçekten hepimizi üzüyor. Selvi Hanım’a odaklanmak her şeyden önce kadına şiddettir.

Selvi Hanım, bırakın genel liderimizin eşi olmayı, eşinin değerli bir gününde yanında olmak istiyordu.

Bu suni gündeme odaklananların bir eline iş bir eline yemek yazıp intihar eden vatandaşlarımızı gündemlerine almalarını temenni ettik.

Her zaman yaptıklarını yaptılar ve bir algı operasyonuyla farklı bir gündem yaratmaya çalıştılar.

Kadınlar olarak hem Selvi Hanım’ın arkasındayız hem de her kadına yönelik şiddetin karşısındayız.”

(HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu